Vilken besvikelse!

Fy fan vad dåligt! man trodde att Timrå skulle bli utan en seger mot Färjestad den här säsongen, och så kommer detta. Jag är så grymt förbannad just nu! men men det går ju inte att säga annat än grattis till alla Timrå fans. Färjestad hade inte mycket att säga till om:/  dålig målvakt och en dålig dag då kan det gå så här. Men detta var ju ett måste för att Timrå skulle ha en chans att gå till slutspel, så hoppas det blir Timrå mot Färjestad i kvarten! för då ska det bli åka av. På återsende=)

792 Dagar!

792 dagar just så många dagar har jag och min underbara varit tillsammans. Vi firar nämligen att vi har vart tillsammans i två år idag. Det känns helt underbart att jag äntligen har hittat den som jag har väntat på i hela mitt liv !. det hela började med att Emelie kom ner till mig i Örebro den 26 januari 2007, vi hade då vart ifrån varandra i 9 månader  men när vi väl träffades igen  den där soliga dagen på tågstationen i Örebro så känndes det verkligen inte som att vi hade vart ifrån varandra så länge, och jag ångrar inte en dag att vi tog upp kontakten med varandra igen! visst vi har haft våra motgångar men vilka har inte det i ett förhållande? men vårat förhållande har fört det bästa och underbaraste i världen med sig, nämligen våran dotter Sara Nellie Amanda Eriksson Hansson.Jaja nog med prat, nu säger jag tack för mig och återgår till mitt=) på återsende.

Hurtbulle!

Idag har man vart nyttig! jag, Emelie, Nellie, Ann och matilda har idag varit ute på långpromenad. Det var riktigt skönt faktiskt, brudarna hängde inte på så bra men så är det ju när man inte har gjort så mycket under eller efter graviditeten, hehe. Men vi fundarar på om vi ska ta en sådan här promenad typ varanan dag så man kommer i lite bättre form inför sommaren. Sedan ska vi försöka att gå så mycket vi kan till badhuset, både för Nellie's skulle och för vår, för Nellie älskar ju att få bada i badhuset! och när hon somnar så kan vi simma en stund. Jaja nu ska jag gå till min kärlek och mysa lite, så på återsende=)

Då var man igång=)

Ja då sitter man här då utan jobb och utan liv, det känns lite konstigt att vara arbetslös faktiskt. Jag har ju trots allt haft jobb sen i januari förra året.  Men men det är väl bara att komma igen antar jag:/ men jag kommer ju iallafal att ha mer tid för att sitta här och tråka ut dom få själar som tittar in på min blogg då och då. Men iallafal, min dag har för det mesta beståt av att sitta i telefon för att försöka ordna upp ekonomin för nästa månad, sen har jag även kollat upp hur mycket dop tårtan kommer att kosta. Sen har jag städat här hemma oxå ( För det såg för jävligt ut) har ju varken haft lust eller ork i helgen. Jaja det var allt för mig denna gång, på återsende=)

Kankse han kan blogga?

Nu när jag har varit så snäll mot han och gjort hans bloggdesign så kankse han kan sätta igång att blogga?
För förut har han alltid sagt "Inge kul å blogga när de är så fult :P"
Så nu får vi hoppas att de händer nått ;)


RSS 2.0